Beridare

Idag var min klasskompis Lisa med mig ut till Kimbi. Hon har ridit Kimbi ett par gånger innan, men idag lät jag henne hoppa några skutt på henne också. Kimbi har en förmåga att bli ganska stark och spänd när andra rider henne. Det är dock kul att kolla när Lisa rider för Kimbi är väldigt lugn och harmonisk med henne. Hon blir lite pigg och ångar på lite, men hon lugnar ned sig så fort Lisa gör en halvhalt.
 
Lisa fick hoppa lite studs till att börja med och hon och Kimbi löste det väldigt bra. Lisa har ju som sagt inte ridit Kimbi så mycket så lite brist i kommunikationen var det ibland, men sådant får man räkna med. De skötte sig utmärkt, fast Kimbi tyckte det blev lite jobbigt mot slutet. Det är klart att det blir lite jobbigt att gå ihop hela stora kroppen mellan studsen.
 
Vi avslutade med att hoppa ett enkelt räcke ett par gånger. Även här såg det väldigt bra ut, även fast de behöver rida ihop sig lite mer innan det är helt perfekt. Kimbi tar ganska stora språng som inte alltid är så lätta att hänga med i. Både häst och ryttare var ganska trötta och nöjda efter att ha flugit över ett räcke på 85 cm, så vi avslutade där. Så himla kul att se någon annan rida Kimbi. Man blir faktiskt en ganska stolt hästägare då, för hon är ju ganska fin ändå, trots allt : ). 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: