Kimbi då och nu

 
Det är när man hittar bilder likt denna i datorn som man inser att Kimbi faktiskt ändrat sig rätt mycket i kroppen sista åren. Största skillnaden har nog hänt sedan vi flyttade till nuvarande stallet, vilket var för snart två år sedan. Bilden är ungefär 2,5 år gammal. 
 
Vissa kanske inte tycker att det är någon direkt skillnad, men jag ser rätt stor skillnad. Jämfört med denna bild har hon fått en mer musklad hals och likaså en musklad och bredare bog. Bakom manken är hon idag BETYDLIGT bättre utfylld och ryggen är rundare överlag. På denna bild är ju inte rumpan med men Kimbis rumpa har blivit otroligt fin jämfört med tidigare. Den har vi faktiskt fått rätt mycket beröm för också. Folk har verkligen sett skillnaden mot hur hon såg ut tidigare.

 
Här ser man i alla fall lite skillnad på halsen och man kan antyda en bredare bog än på bilden över. Den här bilden är ifrån i somras när Kimbi fick komma ut på terrängbanan för första gången sedan innan operationen. Hon var ungefär världens lyckligaste häst den dagen. Jag jobbar hela tiden med att stärka Kimbis överlinje och det är väldigt kul att se att faktiskt all träning ger resultat.


My

Vilken trevlig blogg! Älskar bloggar med en massa bilder, "en bild säger mer än tusen ord" Kommer kika in fler gånger! =)
Kram M

* Hovslagare
* SWB uppfödning
* Träning/Tävling
* Med & motgångar
* Dalmatiner

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: