Fortsättning följer...

Min och Kimbis oflyt fortsätter som en dålig följetong. Idag var det åter dags för ett besök på seminstationen. När vi stod och väntade på vår tur så brunstkissade Kimbi ordentligt i stallgången. Mitt hopp tändes efter att ha känt mig lite nedslagen i helgen då jag inte sett några tecken på brunst. Veterinären undersökte henne men hittade tyvärr ingen follikel som var speciellt stor, vilket det fanns i fredags. Veterinären trodde eventuellt att Kimbi kunde vara i någon form av förbrunst, så vi ska komma tillbaka på fredag så får vi se hur det ser ut då.
 
Idag var Kimbi i alla fall tillräckligt öppen så vi kunde ta ett bakterieprov på livmodern. Känns skönt att göra det redan nu innan inseminering efter förra årets otur. Visar det sig att hon har någon infektion så kan vi behandla det i tid. 
 
Nu får Kimbi alltså gå ett par dagar till så får vi se vad som händer. Det känns i alla fall bra att det fortfarande är väldigt tidigt på säsongen. Förra året inseminerades hon första gången först en bit in i maj, så det finns fortfarande gott om tid. Det ska bli bra försök. Det är ingen mening att inseminera om det inte ser bra ut.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: